GDPR

Fyra vita tassar

Friska, sunda hundar.

GDPR 

Som trädde i kraft 25 maj 2018

Vad som händer med de personuppgifter du lämnar till oss?

Kennel Fyra vita tassar är kennelverksamhet med försäljning av valpar. För att kunna administrera försäljning av valpar och kommunicera med dig som valpköpare behöver vi dina personuppgifter. Vi kommer att spara dina kontaktuppgifter i en mapp och avsikten med våra mappar är att kunna hålla kontakten med dig som köpt valp av oss samt för att enligt bokföringslagen måste vi spara dina uppgifter som kund i sju år efter att ditt sista köp hos oss är avslutat. Vid köp av valp/hund, foderhund, hund med bibehållen avelsrätt skrivs avsett avtal enl. SKK (Svenska Kennel Klubben). På respektive avtal noteras också personnummer utöver namn, adress, telefonnummer och e-post. Kopia på avtal sparas av Fyra vita tassars kennel (i mapp). Vi väljer att spara köpekontrakten under den förmodade livstiden av hunden – 12 år. Detta för att underlätta vid kontakt och support som erbjuds så länge hunden lever. Efter 15 år förstörs köpekontraktet.

Vi lagrar inte ditt telefonnummer eller din mailadress i något register och detta betyder att dessa finns alltså bara hos. Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredje part.

Kontaktformulär

Den information du tillhandahåller oss, antingen via kontaktformulär sparas under den tid vi upprätthåller en kontakt. Sändaren själv accepterar dessa villkor då de väljer själv att använda sig av de kontaktvägarna vår hemsidan erbjuder. Mailkonversationer rensas efter tolv månader. Om du vill att vi tar bort all sparad mailkonversation med dig tidigare än 12 mån, sänd oss ett mail så utför vi detta omgående.

Bilder/foto

Bilder/foton på personer som läggs på hemsidan är publicerade i samtycke och godkännande från respektive. Man kan när som helst dra tillbaka detta godkännande genom att sända oss ett mail. Vi kommer att göra det omgående och meddelar dig när det är gjort.